top of page
  • Facebook

lokakuu 23, 2022

"Ambulances for Ukraine -hankkeen kautta ostettiin ambulanssi Ukrainan asevoimille.

Seuraavien päivien aikana pelastusajoneuvo lääkkeineen lähtee 25. ODSHBR:n laskuvarjojääkäreille."

TUE TOIMINTAAMME

Ambulansseja Ukrainaan ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka toiminnan ensisijaisena tarkoituksena on hankkia hyväkuntoisia käytettyjä ambulanssiajoneuvoja Ukrainaan. Ajoneuvot hankitaan EU-alueelta ja ne ovat varustelultaan valmiita siirtymään suoraan tarkoitustaan vastaavaan käyttöön. Ajoneuvot palvelevat sodan runtelemilla alueilla lähellä etulinjaa. Koska kyseessä on korkean riskin alueet, niitä operoivat Ukrainan armeijan koulutettu lääkintähenkilöstö. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan toimittamaan ajoneuvojen mukana myös mahdollisimman paljon soveltuvia ensiapu- ja lääkintätarvikkeita. 
 
Jos haluat rahalahjoituksen sijaan lahjoittaa meille suoraan tarvikkeita, tämän linkin takaa aukeavasta listasta näet mitä juuri tällä hetkellä tarvitsemme. Jos haluat lahjoittaa muita ensiapuun liittymättömiä tarvikkeita, voit katsoa ajankohtaisen tarpeen autaukrainaa.fi -kautta ja lahjoittaa suoraan ukrainalaisten yhdistys Suomessa ry:lle heidän ohjeistuksensa mukaisesti. (linkki https://autaukrainaa.fi/tavaralahjoitukset/?lang=fi)
 
Ambulansseja Ukrainaan ry toimii vapaaehtoispohjalta, eikä sen jäsenille makseta palkkoja tai palkkiota. 
 
Yhdistyksellä on rahankeräyslupa RA/2023/765.
 
Voit liittyä myös Ambulansseja Ukrainaa ry:n kannatusjäseneksi. Jäsenmaksuilla katamme oman toimintamme rahoitustarpeen, jotka ovat keskeisesti mm. tietoliikenteen ja taloushallinnon kuukausikulut. Jäsenmaksun suuruus on 30€ vuodessa.

MITEN VOIT LAHJOITTAA?

Donate

Lahjoita avamaalla MobilePay puhelimessasi ja syöttämällä alla olevalla koodi sovellukseen.

MobilePay 18846

Lahjoita PayPalilla myös kuukausilahjoituksena

Voit lahjoittaa PayPal-tililtäsi tai käyttämällä pankki- tai luottokorttia PayPalin kautta. Lisäksi voit valita kuukausilahjoituksen.

Lahjoita pankkisiirrolla ambulanssi Ukrainaan

Voit tehdä lahjoituksen pankkisiirrolla.

IBAN: FI31 1544 3000 3222 68

BIC: NDEAFIHH

Viesti: Lahjoitus

bottom of page